Geniet van de állerlekkerste wintergerechten

Deze winter zorgt Boerderijvlees Meendering voor het allerlekkerste wintervlees voor de wintergerechten op uw bord. Samen zorgen we ervoor dat de beste winterkosten gebakken, gebraden, gegrild en gestoofd gaan worden. Met behulp van ons vlees en verdere toebehoren gaan we ervoor zorgen dat dit de lekkerste winter gaat worden. Zo zorgen wij ervoor dat ú kan gaan smullen gedurende de koudere winterperiode!

Wintergerechten

De pakketten zijn op maat te maken. Wilt u liever een fles wijn in uw pakket? Dat kunnen we regelen. Wilt u liever een ander vleesproduct dan rollade? Dan is dat ook mogelijk. Alle pakketten zijn naar uw eigen wens samen te stellen. In een mand, doos of emmer, passend bij uw wensen.

winter met boerderijvlees meendering

Tijdens de winterperiode is er niets prettiger dan genieten van Boerderijvlees Meendering. De geur van hacheevlees, aardappelpuree met rode kool en appeltjes of een héérlijke rollade. Deze winter is er een hoop heerlijks te ontdekken.

Deze winter hebben wij een ruime selectie voor u klaarstaan met het duurzaamste en beste boerderijvlees. Wij regelen dit jaar niet alleen het vlees, maar zorgen er ook voor dat u de allerlekkerste gerechten kan gaan bereiden. Al ons wintervlees is eenvoudig te bestellen via de website, mail óf WhatsApp!

Losse producten

contact

Boerderijvlees Meendering
Jipsingboermussel 45
9563 TB Ter Apelkanaal.

06 57 333 458

online vlees bestellen

Ons bedrijf wordt vol passie gerund door ons gehele gezin. Boerderijvlees Meendering biedt een ruim vleesassortiment met onder andere vlees van eigen koeien.
envelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram