Bestellen of ophalen van Boerderijvlees Meendering

Via onze webshop of via de e-mail kunt u al onze vleesproducten bestellen. Het vlees staat op de website per pondprijs beschreven. Wij wegen het vlees precies voor u af om op een totaalbedrag te komen, hierdoor kan het eindbedrag iets afwijken door enkele verschillen in grammen. Doordat wij het vlees precies afwegen sturen wij u voorafgaand een e-mail met het totaalbedrag. Voor vragen of opmerkingen over het bestellen bij Boerderijvlees Meendering kunt u ons altijd berichten via de e-mail of telefoon.

Wanneer u voor 17:00 besteld ontvangt u binnen 24 uur een e-mail met het totaalbedrag van uw bestelling. Met uitzondering op zon- en feestdagen.

Ophalen in onze boerderijwinkel

Alle vlees(producten) zijn ook op te halen in onze boerderijwinkel in Jipsingboermussel. Als u heeft besteld via de website of de e-mail liggen de producten voor u klaar in onze winkel zodat u ze op kan halen. Wanneer de bestelling voor 17:00 geplaatst wordt liggen de producten de volgende dag voor u klaar in onze boerderijwinkel.

Bezorgservice

Wij kunnen uw bestelling ook bezorgen in de lokale omgeving, dit doen wij in een straal van 15 kilometer rondom Jipsingboermussel (naast Musselkanaal). Bestellingen in een straal van 5 kilometer bezorgen wij gratis, buiten de straal van 5 kilometer worden er bezorgkosten van € 5,- in rekening gebracht tot een maximum van 15 kilometer rond Jipsingboermussel.

Op verzoek rijden wij met onze bezorgwagen rond op de donderdagavond om de bestellingen te bezorgen. Doordat de producten vacuüm verpakt en diepgevroren worden geleverd bij u aan de deur blijven het vlees in optimale conditie gedurende de bezorgrit. Hierdoor kunt u blijven genieten van een heerlijk, mals stukje vlees zonder de deur uit te moeten.

contact

Boerderijvlees Meendering
Jipsingboermussel 45
9563 TB Ter Apelkanaal.

06 57 333 458

online vlees bestellen

Ons bedrijf wordt vol passie gerund door ons gehele gezin. Boerderijvlees Meendering biedt een ruim vleesassortiment met onder andere vlees van eigen koeien.
envelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram