boerderijvlees van meendering

Wij zijn de familie Meendering, ons gezin bestaat uit Jan Elze en Alma met onze drie kinderen, Jelmer, Robert en Lianne. Jelmer is hoofdzakelijk bezig met het verzorgen van het vee, waarbij de anderen de nodige ondersteuning en helpende handen bieden. Met onze agrarische mindset die wij allemaal hebben zijn we in 2020 naar Jipsingboermussel verhuisd om onze eigen koeien te houden in een open potstal, gelegen achter de woning. Hier verblijven de koeien gedurende de koudere periodes. Tijdens de zomerperiode gaan de koeien weer grazen in het natuurgebied in onze mooie provincie Groningen.

Uw vlees is onze passie

Doordat wij allemaal interesse hebben in het verzorgen en onderhouden van het vee geeft het ons elke dag weer een tevreden gevoel. Het aanbieden van een eerlijk, écht en duurzaam stukje vlees aan de consumenten is hierbij een doel die wij nastreven. Met het oog voor mens, dier en milieu willen wij bijdragen aan een betere en duurzame wijze van het uitvoeren van een veehouderij. Circulaire kringlooplandbouw is hierbij een belangrijk begrip die wij steeds beter na willen streven.
bekijk de producten

meer dan vlees

De missie die wij na willen streven is het aanbieden van een verantwoord stukje mals vlees aan de consumenten. Hierbij is het belangrijk dat wij de koeien op een goede en duurzame wijze grootbrengen. Dit doen wij mede door onze open potstal, dit betekent dat onze dieren de ruimte hebben en leven op een bed van stro.

Wat daarbij ook nagestreefd wordt is dat vrijwel alles vanuit de lokale omgeving komt, we nemen het voer en de brokken af van een gerenommeerde leverancier. Het stro, de mais en het hooi komt allemaal uit onze eigen regio, hierdoor dragen wij bij aan de moderne kringlooplandbouw.

toekomst gericht

Wij willen nu, maar ook in de toekomst een heerlijk, eerlijk en mals stukje vlees aan jullie leveren op een duurzame wijze. Dit is ons allereerste doel, maar wij kijken naar nog meer onderdelen van een duurzame en milieubewuste wereld. Wij kijken volop naar de regionale mogelijkheden die er zijn om deze duurzame gedachten nog verder in werkelijkheid te kunnen brengen.

Onze boerderijwinkel is voor iedereen te bezoeken, om een goed draaiende boerderijwinkel te hebben en te houden kijken wij naar mogelijke aanvullingen bij het assortiment. Hierbij houden wij rekening met de circulaire kringlooplandbouw en met regionale en duurzame gedachten.

contact

Boerderijvlees Meendering
Jipsingboermussel 45
9563 TB Ter Apelkanaal.

06 57 333 458

online vlees bestellen

Ons bedrijf wordt vol passie gerund door ons gehele gezin. Boerderijvlees Meendering biedt een ruim vleesassortiment met onder andere vlees van eigen koeien.
envelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram