OOK DEZE LENTE STAAN WIJ VOOR U KLAAR MET DE ÁLLERLEKKERSTE PRODUCTEN VOOR O.A. BBQ OF EEN GERECHT.

Het mooie weer komt aan en wat is er nu mooier dan met vrienden en geliefden een gezellig samenzijn te vieren. Deze zomer zorgt Boerderijvlees Meendering voor het allerlekkerste vlees voor op de bbq en op uw bord. Samen zorgen we ervoor dat de beste gerechten gebakken, gebraden, gegrild en gestoofd gaan worden. Met behulp van ons vlees en verdere toebehoren gaan we ervoor zorgen dat dit een heerlijke zomer gaat worden!

GEScHENKEN

Vlees van Boerderijvlees Meendering: Heerlijk om te krijgen; Leuk om te geven!

De pakketten zijn op maat te maken. Wilt u liever een fles wijn in uw pakket? Dat kunnen we regelen. Wilt u liever een ander vleesproduct dan rollade? Dan is dat ook mogelijk. Alle pakketten zijn naar uw eigen wens samen te stellen. In een mand, doos of emmer, passend bij uw wensen.

Zomer met boerderijvlees meendering

Tijdens de zomer is er niets prettiger dan genieten met het barbecuevlees van Boerderijvlees Meendering. Maak de barbecue alvast gereed en geniet van de lekkerste entrê-cote of hamburger vanaf de barbecue. Deze zomer is er een hoop lekkers te ontdekken met Boerderijvlees Meendering.

Deze zomer hebben wij een ruime selectie barbecuevlees voor u klaarstaan met het duurzaamste en lekkerste boerderijvlees vanuit de omgeving. Wij regelen niet allee het lekkerste vlees, maar zorgen er ook voor dat u de allerlekkerste gerechten kan bereiden. Ons vlees is eenvoudig te bestellen via de website, mail of WhatsApp!

Losse producten

contact

Boerderijvlees Meendering
Jipsingboermussel 45
9563 TB Ter Apelkanaal.

06 57 333 458

online vlees bestellen

Ons bedrijf wordt vol passie gerund door ons gehele gezin. Boerderijvlees Meendering biedt een ruim vleesassortiment met onder andere vlees van eigen koeien.
envelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram