Naar de slager

Afgelopen maandag, 12 april zijn de eerste 2 koeien van ons geslacht.

Woensdag zijn Jan Elze, Jelmer en ik naar de slager geweest om samen alles in te pakken. We vonden het erg interessant om te zien hoe de slager te werk gaat. In mijn jeugd heb ik 6 jaar lang bij een slager gewerkt als zaterdag- en vakantiehulp en ik zat er zo weer in. De slager heeft ons van alles verteld over de producten en we hebben zelf gevoeld aan het vlees dat onze koeien tot de laatste seconde een ontspannen leven bij ons hebben gehad. Ook de kleur van het vlees is mooi!

Voordat de producten in de vacuüm zakken werden gedaan hebben we productfoto’s gemaakt, die we willen gebruiken op deze site, in de webshop. We hebben de producten in porties verdeeld en alles vacuüm verpakt. Dit zorgt voor een langere houdbaarheid en houd het product vers.

Het vlees wordt daarna diepgevroren en is klaar voor de klant!

contact

Boerderijvlees Meendering
Jipsingboermussel 45
9563 TB Ter Apelkanaal.

06 57 333 458

online vlees bestellen

Ons bedrijf wordt vol passie gerund door ons gehele gezin. Boerderijvlees Meendering biedt een ruim vleesassortiment met onder andere vlees van eigen koeien.
envelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram