BBQ Tip

Afgelopen weekend hebben we de verjaardag van Jan Elze gevierd en zelf wat van onze producten uitgeprobeerd op de BBQ. In deze blog kunt u lezen dat we Oosterse biefstuk spies met mango hebben gemaakt; echt een aanrader. Ze zijn gemakkelijk te maken, spiezen van biefstuk gemarineerd in een Oosterse marinade met mango en bosui. Wat hebben we gebruikt:

Ingrediƫnten voor 4 personen

500 gr biefstuk
2 mango
4 bosui
2 limoen
2 eetlepel honing
4 eetlepels sojasaus
Sesamzaadjes voor de garnering
Snufje zwarte peper
Materialen
4 Grote spiezen

Snijd de biefstuk in ca 10 stukken en doe in een kom. Bestrooi met een snufje peper. Meng de sojasaus, honing en sap van de limoen er door en laat minimaal een uurtje marineren (max 1 dag van te voren in de koelkast).

Schil de mango en snijd het vruchtvlees in gelijke grote stukken. Snijd ook de bosui in stukken van ca. 5 cm. Rijg de stukken biefstuk, mango en bosui aan de spiezen. Bak de biefstukspiezen ca 5 of 7 minuten op de BBQ, afhankelijk of je ze rare, medium of well done wil en de temperatuur van de BBQ. Bestrooi met sesamzaadjes. Eetze !

contact

Boerderijvlees Meendering
Jipsingboermussel 45
9563 TB Ter Apelkanaal.

06 57 333 458

online vlees bestellen

Ons bedrijf wordt vol passie gerund door ons gehele gezin. Boerderijvlees Meendering biedt een ruim vleesassortiment met onder andere vlees van eigen koeien.
envelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram